MELITA VOVK V OSNOVNIH POTEZAH (45 min)

Četrtki: 24. 6., 1. 7., 8. 7., 15. 7., 22. 7. in 29. 7., ob 15:00, Festivalna dvorana Bled, 5 EUR/osebo

Vodenje poteka v Festivalni dvorani, kjer bo podana osnovna informacija o delu in življenju Melite Vovk in usmeritev za ogled ostalih lokacij velike blejske razstave.

Rezervacija ni potrebna, plačilo z gotovino.

MELITA VOVK OD BLIZU (2 uri)

Ponedeljki: 28. 6., 5. 7., 12. 7., 19. 7. in 26. 7., ob 15:00, Festivalna dvorana Bled, 8 EUR/osebo

Ogled se začne v Festivalni dvorani, ki mu sledi sprehod do blejske knjižnice, z zaključkom v Galeriji Melite Vovk in kavarni Apropo. Na vodenju bo podana osnovna informacija o delu in življenju Melite Vovk, udeleženci pa boste s podrobnejšo razlago razstavljenih del avtorico spoznali še bolje.

Rezervacija ni potrebna, plačilo z gotovino.

VODENJE PO RAZSTAVI ZA SKUPINE PO NAROČILU

Rezervacija termina na tel.: 04 5729 779, minimalno 10 oseb, 8 EUR/osebo

Ogled se začne v Festivalni dvorani, ki mu sledi sprehod do blejske knjižnice, z zaključkom v Galeriji Melite Vovk in kavarni Apropo. Na vodenju bo podana osnovna informacija o delu in življenju Melite Vovk, udeleženci pa boste s podrobnejšo razlago razstavljenih del avtorico spoznali še bolje. Plačilo z gotovino.

Spoštovali bomo veljavne ukrepe preprečevanja širjenja koronavirusa. Vodenj se lahko udeležite, v kolikor imate negativen rezultat testa PCR ali HAGT, potrdilo o prebolelosti oziroma cepljenju. Zahvaljujemo se vam za spoštovanje ukrepov.